Saturday, 20 January 2018

Harga Baru Bioseleza Feminine Pad




Ain nak update sikit pasal Bioseleza...ramai yang tertanya-tanya pasal harga Bioseleza dan kenapa Bioseleza istimewa.


Ramai yang tanya apa specialnya Bioseleza berbanding jenama lain???
Bioseleza berbeza sebab ia menggunakan
✔ teknologi BV
✔ nano silver
✔ ion negatif



Walaupun Bioseleza nipis tapi ia dapat menampung sehingga 150ml serapan dan mempunyai jalur anti bocor.


Ada 4 jenis Bioseleza yang sesuai untuk semua
❤ Pantyliner
❤ Day Safe
❤ Night Safe
❤ Mixed Set



So petang ni ain bukan setakat nak inform pasal kelebihan Bioseleza je tau.. ain nak inform jugak kat korang semua pasal kenaikan harga Bioseleza..
Kalau korang masih ingat lagi, Syarikat Sahajidah Hai-O Marketing pernah selaraskan harga baru untuk tuala wanita bioseleza ni pada bulan February 2015 yang lalu.


Tapi disebabkan keadaan ekonomi yang semakin mencabar dan syarikat masih ingin mengekalkn tahap kualiti yang superb, Sahajidah Hai-O Marketing sekali lagi terpaksa menyelaraskan harga baru bagi tuala wanita Bioseleza ni bermula 1 Mac 2016 baru-baru ni.


Jadi rasanya dah jatuh wajib ain inform kat korang pasal  beberapa harga baru bagi tuala wanita bioseleza ni sebab ada yang terkejut bila ain bagitau harga yang lain dari harga ain tulis kat dalam blog ain ni :)
So...here we go pasal harga baru Bioseleza ni;)

Pantyliner rm 174 sekotak
(Ada 6 packs 30 keping each pack)

Day Safe rm160 sekotak
(Ada 6 packs 10 keping each pack)

Night Safe rm160 sekotak
(Ada 6 packs 8 keping each pack)



Mixed set rm164 sekotak (set paling jimat)
2 day safe
2 pantiliner
1 night safe
1 extra long



Jangan segan-segan contact ain.. pelihara rahim dari awal ok..janji tau

Ain Tahar
013-9264621

No comments:

Post a Comment