Saturday, 27 May 2017

Set Berpantang Terbaik

Hari ni Ain nak share satu real testimoni dari real people.. Jangan terkejut baca testimoni ni tau..

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

Testimoni Premium Beautiful Kak Kuza

Seperti yang dijanjikan, testimoni kuza berpantang dengan magiccloth. Okay karangan kuza ni panjang skit, yang malas baca, skip je....yang nak bace silakan. Kuza hargai sangat2.

Pengalaman berpantang dengan Premium Beautiful. Masa lahir anak pertama kedua ketiga kuza tak jumpe lagi dan tak kenal lagi dengan premium beautiful.....Alhamdulillah lahirkan anak ke empat ni, kuza dah siap2 sarung selama hampir 2 tahun sebelum tu.

Kali ni cukup berbeza mase dalam pantang. Kalau dulu mak mertua selalu tolong pakaikan bengkung, tapi kali ni, kuza siap2 sarung sendiri je. 😍

Nak ke tandas pun mudah,  tak payah susah2 nak tanggal bengkung dan nak pakai balik. Kalau pakai bengkung biasa, time tanggal tu memanglah senang, tapi... time nak pakai balik tu....  payah bercampur malas. Hahaha betul tak?

Tapi bila pakai bengkung Premium beautiful, zapp zapp...siap!

Sebab apa kuza cakap best berpantang dengan premium beautiful ni, sebab, kuza boleh dapatkan bentuk badan lagi 💪💪 sebelum pregnant. Yang paling kuza suke. Lagi best bila boleh pakai kancing last, samada long bra atau waist nipper. Biasa sebelum pregnant pakai kancing yang pertama je.
So.......ini bermakna...? Hehe korang agak la sendiri ye.. 😂😂

Lagi satu kuza nak bagitau, berpantang dengan premium beautiful, langsung takde rase lenguh2 pinggang semasa time menyusu atau tak, lenguh2  betis ke, malah badan sentiasa segar. Susu pun meriah, tengok masyitah tu sebulan naik sekilo lebih. Hehehe...

Panjang citer kuza ni....nak tau lagi meh kuza sambung!! Yang malas nak bace tak payah scroll bawah lah ye..hehehe
.
.
.
.
.
Okay, kuza pregnant cukup2  9bulan 10 hari, berat kuza time tu 76kg, pergghh... berat nanang, kate orang teganu. 😄 Alhamdulillah lepas 2 bulan bersalin, berat dah kembali cecah 59kg. Happy tak payah cakap ye, hehe.

Korang tau tak, time berpantang badan kita lembut, so......mase nilah kite kerjakan badan kite dengan premium beautiful, maka....nilah hasilnya... 😍😍 Alhamdulillah. Badan sihat segar, lebih aktif, badan terbentuk, susu masyitah pun meriah je.




Hah best kang real testimoni kak Kuza ni..
Okey, sesiapa yang nak tau lebih detail tentang premium beautiful , leh roger Ain.


Ain
013 9264621

#SetBerpantangTerbaik
#PremiumBeautiful
#Topleaderscircle

No comments:

Post a Comment