Friday, 28 April 2017

PREMIUM BEAUTIFUL sesuai untuk wanita yang BERSALIN CAESAREAN

Selamat petang semua...
Ain nak share salah satu testimoni terbaik pasal ibu bersalin secara caesar..
"I'm mother of three...dah melalui tiga kali caesarean....alignment mmg out la...tapi the most important reason, adalah sakit belakang kesan epidural tu..mmg tak tahan sakitnya...selama ni husband xpernah komen sepatah pon..tapi sarung je pb, terus puji... maknanya selama ni dia diam tu bukan tak perasan, tp maybe nak jaga hati je tu😱😱
Nak bengkung ikat2 tu mmg serius tak sempat..anak dah masuk tiga..hero semua pulak tu...mmg bz kalah menteri....nak pantang tertib sgt pon tak dapat....maybe sbb tu sakit belakang tu makin menjadi kot....."
-Khairun, confinement with Premium Beautiful

Ada yang nak pakai PB utk berpantang?? Sementara stok masih ada dan Promo untuk Raya berlangsung.. cepat2 wapps Ain 013-9264621

Ain
Premium Beautiful Expert Terengganu

  Berpantang dengan Premium Beautiful




Tau tak sebenarnya Kak Salleha ni ibu kepada 3 org anak?? 
Nak dapatkan bentuk badan kembali seperti anak dara cam Kak Sal??

Dalam tempoh berpantang 44 hari berat badan Kak Sal hilang 18kg!!!

RAHSIANYA???!!!
Hanya dengan memakai set Premium Beautiful 8 jam setiap hari lemak2 terkumpul boleh hilang dan badan kembali langsing.
Tidak perlu berjogging!
Tidak perlu bersenam!
Tidak perlu pakai bengkung lilit!
Yang PERLU hanya sarungkan jer set pakaian dalam Premium Beautiful ni setiap hari tanpa ragu-ragu.
Dapatkan Set berpantang dan bersalin anda hanya daripada Pakar Premium Beautiful yang terlatih !!
Hubungi Ain
( PAKAR PREMIUM BEAUTIFUL TERPILIH) 
0139264621

 

Premium Beautiful Banyakkan Susu Ibu


Setiap ibu yang sedang menyusukan anak sememangnya mengidamkan pengeluaran susu yang banyak untuk diberikan kepada anak kan..!!! Setiap ibu juga berharap dapat menyusu bayinya sehingga umur 2 tahun..So skrg Ain nak cerita kelebihan premium beautiful yang boleh memperbanyakkan susu ibu....





Yang pertama sekali,
 Premium Beautiful memang direkacipta dan disesuaikan untuk golongan ibu yang tengah breastfeeding.


 Selain itu, Premium Beautiful juga dapat:


1. Membantu penghasilan susu badan menjadi semakin lancar.

2. Cup Premium Beautiful dapat menyeimbangkan pembesaran buah dada dan produksi susu, sekaligus menghalang si ibu mengalami bengkak susu.

3. Dengan pemakaian Premium Beautiful sepanjang penyusuan, boleh menghalang berlakunya payudara bernanah atau susu masam yang boleh menyebabkab breast cyst.


4. Payudara ibu susu tidak akan jatuh, malah kedudukannya akan disokong dan diperbaiki, seimbang dengan saiz payudara, ke kedudukan
 yang betul. Ini berbeza dengan pemakaian bra 
biasa, yang memberi kesan menekan ke bawah 
dan payudara akan jatuh tanpa anda sedari.

5. Premium Beautiful dapat membantu untuk memejalkan payudara yang lembik. Takder la payudara jatuh lepas menyusu anak kan..



Ok, sekarang kita tengok pula, bentuk Long Bra Premium Beautiful seperti gambar dibawah ni. Tengok, apa yang beza dengan bra biasa.



1. Untuk menyusu badan, cara penggunaannya mudah sahaja. Hanya perlu menarik cup ke bawah dan bayi dah boleh penyusuan susu ibu.







2. Semasa penyusuan, payudara akan diampu oleh cup Long Bra Premium Beautiful, dan menghalang payudara daripada jatuh. 

3. Salah satu keistimewaan Long Bra Premium Beautiful adalah terletak pada bra cup yang elastik, yang dapat menampung saiz payudara yang beza, ekoran payudara membesar sebelah sekiranya susu badan memenuhi payudara tersebut.






4. Long Bra Premium Beautiful membolehkan tumbesaran payudara sekata dan menganjalkannya. Berbeza dengan bra penyusuan yang lain, yang boleh menyebabkan jangkitan kuman dan kesan tidak selesa pada si pemakai.






5. Cup Premium Beautiful adalah bersifat kapas yang memberi kesan selesa dan "boleh bernafas" kepada payudara anda yang mengandungi susu.




Premium Beautiful memang sesuai bagi wanita lepas bersalin kerana FIR yang terkandung dalam Premium Beautiful ini dapat:




Membantu mengecutkan rahim dengan cepat.


 ~ Membantu membersihkan darah beku dan kotor dalam rahim.

~ Menghilangkan stretch mark.

~ Memejalkan payudara dan otot pinggul, peha dan perut.

 ~ Memulihkan tenaga dengan cepat, berguna terutama kepada ibu yang sentiasa keletihan kerana melayan

 anak - anak dengan jarak umur yang dekat.

~ Menghilangkan “period pain”.

~ Menguatkan rahim dan meningkatkan peluang untuk mempunyai anak.

~ Membaiki postur badan dan membaiki tulang belakang agar dapat menyokong badan.








Apabila bayi menghisap payudara, hujung saraf 
yang terdapat diputing ibu akan terangsang.
 Impuls akan dihantar ke otak dan kelenjar pituitari merembeskan hormon prolaktin dan hormon oksitoksin ke dalam darah. Darah membawa 
kedua-dua hormon tersebut ke payudara dan menyebabkan susu terhasil.
Premium Beautiful korset ditenun dengan batu 
kristal Tourmaline yang mengandungi Infrared 
Jarak Jauh atau ‘Far Infrared Rays’ ( FIR ). Ia merupakan spectrum cahaya yang memberi 
manfaat kepada kesihatan manusia. FIR ini akan meresap jauh ke dalam tisu lembut payudara si pemakai ,dimana ia akan meningkatkan pelancaran aliran darah di dalam tubuh si pemakai. Maka,
setiap kali bayi merangsang diputing ibu, susu 
akan terhasil dengan lebih banyak dan cepat.
Bayi yang menyusukan susu ibu akan lebih sihat dan cergas. Jom tengok apa kelebihan baby nie akan dapat



 Sekarang, ibu-ibu mesti puas hati kan bile da dpt info terkini pasal korset Premium Beautiful ni...Pelaburan hanya sekali tp pemakaiannya sepanjang hayat..

Ketahui maklumat lanjut dalam post2 akan datang. untuk sebarang pertanyaan blh hubungi Ain di talian 013 926 4621


Da macam iklan tv plak bezanya post blog dan di FB.. 

 loves,

Ain 

No comments:

Post a Comment