Friday, 28 April 2017

Apa itu Premium Beautiful?


Apa itu premium beautiful? nak beli jer terus?

nak tau harga 1 set PB boleh jer terus wasap Ain di 013-9264621.

ni haaa Ain share sekali apa tu PB? alang-alang you all dah singgah blog Ain kan..


Satu set Premium Beautiful Corset ada tiga bahagian :


  1. Long Bra Premium Beautiful
  2. Waist Nipper Premium Beautiful
  3. Long Girdle Premium Beautiful


Premium Beautiful : Fungsi dan Keistimewaan Long Bra

Okay part one, Ain nak share fungsi focus dekat Long Bra Premium Beautiful :





Pandangan belakang dan hadapan long bra premium beautiful
 
Fungsi Long Bra Premium Beautiful :


  • Mengelakkan bengkak susu. Tak perlu nak letak kobis bagai kat breast kita semata-mata nak kurangkan bengkak susu tu :)
One of the testimonial from my mentor client lepas pakai Premium Beautiful immediately after her confinement for 2 weeks. In fact the husband also love it! :)


  • Membantu mencegah Breast Cancer. Cup yang berbentuk pyramid pada long bra premium beautiful mencegah "retracted nipple" or in malay nipple masuk ke dalam.


  • Menyokong breast yang besar sebab tali long bra premium beautiful ni sangat lebar and tebal untuk meyokong payudara yang besar. Kalau you all pakai long bra premium beautiful ni sewaktu bersenam pun okay sangat sebab fungsinya yang menyokong breast kita. Almaklumla, breast kita ni bukannye otot. It just a jaringan lemak and kalau kita pakai bra yang salah, memang breast kita cepat "londeh" ..erkk


  •  Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil. Siapa yang teringin sangat nak besarkan payudara tanpa perlu menjalani pembedahan or suntikan yang menyakitkan, long bra premium beautiful ni adalah penyelesaiannya :)


  • Meransang  pengeluaran susu ibu.


  • Bahagian tengah long bra premium beautiful (bahagian hadapan yang berenda) mempunyai kandungan FIR yang tinggi. So kalau korang pakai long bra ni premium beautiful ni memang akan cover the whole area of your abdomen. Hence, long bra premium beautiful ni boleh membantu mengurangkan sakit gastrik yang kronik. Kalau masa puasa you all pakai long bra premium beautiful ni, inshaAllah tak rasa lapar at all :)


  • Memejal, menganjalkan dan mencantikkan payudara. Seriously part ni memang kena jaga betul-betul! Asset tu! :)

 

Bila badan dah cantik, pakai apepun cantik you ols! :)




Waist Nipper aka Bengkung Ajaib


Part kedua.. Ain nak cerita pasal fungsi dan keistimewaan Waist Nipper Premium Beautiful ni :



Pandangan hadapan dan belakang Waist Nipper Premium Beautiful aka Bengkung Ajaib


  • Menyokong tulang belakang dan membantu mendapatkan postur tubuh yang lebih baik. Means takde masalah badan bongkok for long term nanti. 
  • Membantu melegakan pesakit yang mengalami masalah "slip-disc" or in malay we call it "tulang belakang lari".
" There was a testimonial from my business partner in Top Leaders Circle group yang pernah accident teruk on her way from Terengganu to Johor (using Rompin route). In the accident, She had a very bad experience with "slip-disc" and Alhamdulillah after wearing Waist Nipper Premium Beautiful, she has recovered from the "slip-disc" and now she's has been one of the top agent of the Premium Beautiful Corset because she feel the responsibilities to share the goodness of this "Magic Corset" ".
Sakitnya kalau kita ade masalah slipped-disc ni. Nak berdiri pun susah. Baring pun sakit, Pendek kata buat apepun sakit.


  • Membantu mengempiskan perut. Teknology FIR pada waist nipper ni membantu melancarkan perjalanan darah sekitar abdomen and pemakaian yang consisten akan membuatkan perut kita kempis sama macam kita buat sit-up :) Results are guaranteed sebab it happened on me! :)

Say NO to perut buncit!



  • Menghilangkan strechmark from operations, selepas bersalin or kesan from "pengembangan bentuk badan" yang melampau.

  • Membentuk pinggang yang ramping. Percaya atau tak, pinggang yang ramping membantu menjamin kebahagiaan rumahtangga anda? :) Yela, husband mana yang taknak tengok wife dia slim kan? pastu masa jalan together with wife, husband boleh letak tangan dia kat pinggang kita sebab ade curve kan? sure la bangga je husband kita tu kan? :)
Say YES to pinggang yang ramping!


  • Membantu mengurangkan sakit pinggang, lenguh tulang belakang sebab lama sangat duduk kat kerusi tu dan melegakan sakit-sakit sendi.


  • Membantu menngurangkan sakit kepala and migraine yang teruk. Caranya senang je, bentangkan waist nipper ni pada bantal (make sure bahagian renda tu is on top of bantal ye), then you guys baring je macam biasa. InshaAllah migraine or sakit kepala tu boleh dikurangkan :)
I have migraine and it always attacks me before my period. Seriously sakit giler. But now since, I use the tips to reduce migraine using the waist nipper, Alhamdulillah it helps a lot to reduce the pain.



  • Membantu mengurangkan lenguh kaki akibat banyak berjalan or berdiri terlalu lama.  Caranya senang je, ambik waist nipper and balut pada bahagian yang sakit tu. InshaAllah sakit tu beransur hilang. Petua ni sesuai untuk yang ade masalah tergeliat kaki jugak.


  • Membantu mengurangkan demam panas dan penyakit "Bilirubin" aka Demam Kuning. Caranya senang je, balut baby kita dengan waist nipper premium beautiful ni and biarkan baby kita tido dengannya. InshaAllah she/he will be recovered.

Waist nipper Premium Beautiful comes with sizes. Hence body measurement is needed.

 

Premium Beautiful : Fungsi dan Keistimewaan Long Girdle

Salam semua,

Dalam post kali ni, Ain nak share each part of Premium Beautiful Corset. I'm sure everyone out there yang dah ade Premium Beautiful or still thinking of buying the Premium Beautiful nak sangat tahu about this "Magic Corset" kan ? :) Okay jom explore! 


So for this post, lets focus on the functions of Long Girdle Premium Beautiful :



Pandangan hadapan and belakang Premium Beautiful Long Girdle

Functions :
  • Bahagian hadapan long girdle premium beautiful"berbentuk rahim" berfungsi menyokong rahim selepas melahirkan anak. Pernah dengar tak istilah " rahim jatuh" ? Yes, fungsi long girdle ni memang membantu "mengangkat" rahim dan menyokong sepenuhnya bahagian rahim.
  • Membantu mencegah kanser rahim dari peringkat awal.
  • Technology FIR pada premium beautiful membantu untuk menstabilkan hormone wanita. To those yang ada masalah period tak teratur or masalah period yang banyak dan tak berhenti, anda boleh cuba long girdle nih.
  • Mengurangkan senggugut or "period pain"
Ada tak experience period pain sampai camni and korang terpaksa ambik MC sebab sakit giler?


  • Bahagian belakang long girdle premium beautiful berbentuk "heart shape" membantu mencantikkan dan menaikkan punggung. Means kalau you all dah beranak tiga orang pun, asset korang yang satu ni, cantiknya cam punggung anak dara! :)
  • Fungsi jaring pada bahagian tengah long girdle premium beautiful adalah untuk menarik keputihan yang berlebihan pada bahagian faraj wanita. Cecair putih dari bahagian faraj akan keluar dan melekat pada jaring ini dan long girdle premium beautiful akan menukarkan cecair likat ini kepada habuk (macam bedak).  Keputihan ni la yang menyebabkan masalah faraj berbau!
  • Technology FIR membantu melancarkan aliran darah dalam badan dan sekaligus mengurangkan pengumpulan toksin dalam badan.
  • Menguatkan otot pelviks. Membantu anda mencapai tahap seksual yang diinginkan bersama pasangan anda yang halal.
  • Mengurangkan kesan-kesan stretch mark, appendix operation and pembedahan selepas bersalin.
Scary and geli tak kalau kita ada this kind of stretch mark?


  • Mengecilkan peha.
  • Mengeluarkan angin yang berlebihan dalam badan. Healing crisis pada yang first time pakai long girdle Premium Beautiful akan selalu kentut! baguskan? :)

Korang nak tak dapat body camni? It is possible with long girdle premium beautiful ! :)





Nak tau harga PB berapa? Takut kene beli jika tanya? eehhhh...jangan risau Ain takde caj pape untuk sebarang pertanyaan. Terus je wasap Ain di 013-9264621.



FREE FITTING untuk blog reader Ain.

LOVES,
Ain Tahar

No comments:

Post a Comment