Friday, 28 April 2017

PREMIUM BEAUTIFUL sesuai untuk wanita yang BERSALIN CAESAREAN

Selamat petang semua...
Ain nak share salah satu testimoni terbaik pasal ibu bersalin secara caesar..
"I'm mother of three...dah melalui tiga kali caesarean....alignment mmg out la...tapi the most important reason, adalah sakit belakang kesan epidural tu..mmg tak tahan sakitnya...selama ni husband xpernah komen sepatah pon..tapi sarung je pb, terus puji... maknanya selama ni dia diam tu bukan tak perasan, tp maybe nak jaga hati je tu😱😱
Nak bengkung ikat2 tu mmg serius tak sempat..anak dah masuk tiga..hero semua pulak tu...mmg bz kalah menteri....nak pantang tertib sgt pon tak dapat....maybe sbb tu sakit belakang tu makin menjadi kot....."
-Khairun, confinement with Premium Beautiful

Ada yang nak pakai PB utk berpantang?? Sementara stok masih ada dan Promo untuk Raya berlangsung.. cepat2 wapps Ain 013-9264621

Ain
Premium Beautiful Expert Terengganu

  Berpantang dengan Premium Beautiful




Tau tak sebenarnya Kak Salleha ni ibu kepada 3 org anak?? 
Nak dapatkan bentuk badan kembali seperti anak dara cam Kak Sal??

Dalam tempoh berpantang 44 hari berat badan Kak Sal hilang 18kg!!!

RAHSIANYA???!!!
Hanya dengan memakai set Premium Beautiful 8 jam setiap hari lemak2 terkumpul boleh hilang dan badan kembali langsing.
Tidak perlu berjogging!
Tidak perlu bersenam!
Tidak perlu pakai bengkung lilit!
Yang PERLU hanya sarungkan jer set pakaian dalam Premium Beautiful ni setiap hari tanpa ragu-ragu.
Dapatkan Set berpantang dan bersalin anda hanya daripada Pakar Premium Beautiful yang terlatih !!
Hubungi Ain
( PAKAR PREMIUM BEAUTIFUL TERPILIH) 
0139264621

 

Premium Beautiful Banyakkan Susu Ibu


Setiap ibu yang sedang menyusukan anak sememangnya mengidamkan pengeluaran susu yang banyak untuk diberikan kepada anak kan..!!! Setiap ibu juga berharap dapat menyusu bayinya sehingga umur 2 tahun..So skrg Ain nak cerita kelebihan premium beautiful yang boleh memperbanyakkan susu ibu....





Yang pertama sekali,
 Premium Beautiful memang direkacipta dan disesuaikan untuk golongan ibu yang tengah breastfeeding.


 Selain itu, Premium Beautiful juga dapat:


1. Membantu penghasilan susu badan menjadi semakin lancar.

2. Cup Premium Beautiful dapat menyeimbangkan pembesaran buah dada dan produksi susu, sekaligus menghalang si ibu mengalami bengkak susu.

3. Dengan pemakaian Premium Beautiful sepanjang penyusuan, boleh menghalang berlakunya payudara bernanah atau susu masam yang boleh menyebabkab breast cyst.


4. Payudara ibu susu tidak akan jatuh, malah kedudukannya akan disokong dan diperbaiki, seimbang dengan saiz payudara, ke kedudukan
 yang betul. Ini berbeza dengan pemakaian bra 
biasa, yang memberi kesan menekan ke bawah 
dan payudara akan jatuh tanpa anda sedari.

5. Premium Beautiful dapat membantu untuk memejalkan payudara yang lembik. Takder la payudara jatuh lepas menyusu anak kan..



Ok, sekarang kita tengok pula, bentuk Long Bra Premium Beautiful seperti gambar dibawah ni. Tengok, apa yang beza dengan bra biasa.



1. Untuk menyusu badan, cara penggunaannya mudah sahaja. Hanya perlu menarik cup ke bawah dan bayi dah boleh penyusuan susu ibu.







2. Semasa penyusuan, payudara akan diampu oleh cup Long Bra Premium Beautiful, dan menghalang payudara daripada jatuh. 

3. Salah satu keistimewaan Long Bra Premium Beautiful adalah terletak pada bra cup yang elastik, yang dapat menampung saiz payudara yang beza, ekoran payudara membesar sebelah sekiranya susu badan memenuhi payudara tersebut.






4. Long Bra Premium Beautiful membolehkan tumbesaran payudara sekata dan menganjalkannya. Berbeza dengan bra penyusuan yang lain, yang boleh menyebabkan jangkitan kuman dan kesan tidak selesa pada si pemakai.






5. Cup Premium Beautiful adalah bersifat kapas yang memberi kesan selesa dan "boleh bernafas" kepada payudara anda yang mengandungi susu.




Premium Beautiful memang sesuai bagi wanita lepas bersalin kerana FIR yang terkandung dalam Premium Beautiful ini dapat:




Membantu mengecutkan rahim dengan cepat.


 ~ Membantu membersihkan darah beku dan kotor dalam rahim.

~ Menghilangkan stretch mark.

~ Memejalkan payudara dan otot pinggul, peha dan perut.

 ~ Memulihkan tenaga dengan cepat, berguna terutama kepada ibu yang sentiasa keletihan kerana melayan

 anak - anak dengan jarak umur yang dekat.

~ Menghilangkan “period pain”.

~ Menguatkan rahim dan meningkatkan peluang untuk mempunyai anak.

~ Membaiki postur badan dan membaiki tulang belakang agar dapat menyokong badan.








Apabila bayi menghisap payudara, hujung saraf 
yang terdapat diputing ibu akan terangsang.
 Impuls akan dihantar ke otak dan kelenjar pituitari merembeskan hormon prolaktin dan hormon oksitoksin ke dalam darah. Darah membawa 
kedua-dua hormon tersebut ke payudara dan menyebabkan susu terhasil.
Premium Beautiful korset ditenun dengan batu 
kristal Tourmaline yang mengandungi Infrared 
Jarak Jauh atau ‘Far Infrared Rays’ ( FIR ). Ia merupakan spectrum cahaya yang memberi 
manfaat kepada kesihatan manusia. FIR ini akan meresap jauh ke dalam tisu lembut payudara si pemakai ,dimana ia akan meningkatkan pelancaran aliran darah di dalam tubuh si pemakai. Maka,
setiap kali bayi merangsang diputing ibu, susu 
akan terhasil dengan lebih banyak dan cepat.
Bayi yang menyusukan susu ibu akan lebih sihat dan cergas. Jom tengok apa kelebihan baby nie akan dapat



 Sekarang, ibu-ibu mesti puas hati kan bile da dpt info terkini pasal korset Premium Beautiful ni...Pelaburan hanya sekali tp pemakaiannya sepanjang hayat..

Ketahui maklumat lanjut dalam post2 akan datang. untuk sebarang pertanyaan blh hubungi Ain di talian 013 926 4621


Da macam iklan tv plak bezanya post blog dan di FB.. 

 loves,

Ain 

Apa itu Premium Beautiful?


Apa itu premium beautiful? nak beli jer terus?

nak tau harga 1 set PB boleh jer terus wasap Ain di 013-9264621.

ni haaa Ain share sekali apa tu PB? alang-alang you all dah singgah blog Ain kan..


Satu set Premium Beautiful Corset ada tiga bahagian :


  1. Long Bra Premium Beautiful
  2. Waist Nipper Premium Beautiful
  3. Long Girdle Premium Beautiful


Premium Beautiful : Fungsi dan Keistimewaan Long Bra

Okay part one, Ain nak share fungsi focus dekat Long Bra Premium Beautiful :





Pandangan belakang dan hadapan long bra premium beautiful
 
Fungsi Long Bra Premium Beautiful :


  • Mengelakkan bengkak susu. Tak perlu nak letak kobis bagai kat breast kita semata-mata nak kurangkan bengkak susu tu :)
One of the testimonial from my mentor client lepas pakai Premium Beautiful immediately after her confinement for 2 weeks. In fact the husband also love it! :)


  • Membantu mencegah Breast Cancer. Cup yang berbentuk pyramid pada long bra premium beautiful mencegah "retracted nipple" or in malay nipple masuk ke dalam.


  • Menyokong breast yang besar sebab tali long bra premium beautiful ni sangat lebar and tebal untuk meyokong payudara yang besar. Kalau you all pakai long bra premium beautiful ni sewaktu bersenam pun okay sangat sebab fungsinya yang menyokong breast kita. Almaklumla, breast kita ni bukannye otot. It just a jaringan lemak and kalau kita pakai bra yang salah, memang breast kita cepat "londeh" ..erkk


  •  Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil. Siapa yang teringin sangat nak besarkan payudara tanpa perlu menjalani pembedahan or suntikan yang menyakitkan, long bra premium beautiful ni adalah penyelesaiannya :)


  • Meransang  pengeluaran susu ibu.


  • Bahagian tengah long bra premium beautiful (bahagian hadapan yang berenda) mempunyai kandungan FIR yang tinggi. So kalau korang pakai long bra ni premium beautiful ni memang akan cover the whole area of your abdomen. Hence, long bra premium beautiful ni boleh membantu mengurangkan sakit gastrik yang kronik. Kalau masa puasa you all pakai long bra premium beautiful ni, inshaAllah tak rasa lapar at all :)


  • Memejal, menganjalkan dan mencantikkan payudara. Seriously part ni memang kena jaga betul-betul! Asset tu! :)

 

Bila badan dah cantik, pakai apepun cantik you ols! :)




Waist Nipper aka Bengkung Ajaib


Part kedua.. Ain nak cerita pasal fungsi dan keistimewaan Waist Nipper Premium Beautiful ni :



Pandangan hadapan dan belakang Waist Nipper Premium Beautiful aka Bengkung Ajaib


  • Menyokong tulang belakang dan membantu mendapatkan postur tubuh yang lebih baik. Means takde masalah badan bongkok for long term nanti. 
  • Membantu melegakan pesakit yang mengalami masalah "slip-disc" or in malay we call it "tulang belakang lari".
" There was a testimonial from my business partner in Top Leaders Circle group yang pernah accident teruk on her way from Terengganu to Johor (using Rompin route). In the accident, She had a very bad experience with "slip-disc" and Alhamdulillah after wearing Waist Nipper Premium Beautiful, she has recovered from the "slip-disc" and now she's has been one of the top agent of the Premium Beautiful Corset because she feel the responsibilities to share the goodness of this "Magic Corset" ".
Sakitnya kalau kita ade masalah slipped-disc ni. Nak berdiri pun susah. Baring pun sakit, Pendek kata buat apepun sakit.


  • Membantu mengempiskan perut. Teknology FIR pada waist nipper ni membantu melancarkan perjalanan darah sekitar abdomen and pemakaian yang consisten akan membuatkan perut kita kempis sama macam kita buat sit-up :) Results are guaranteed sebab it happened on me! :)

Say NO to perut buncit!



  • Menghilangkan strechmark from operations, selepas bersalin or kesan from "pengembangan bentuk badan" yang melampau.

  • Membentuk pinggang yang ramping. Percaya atau tak, pinggang yang ramping membantu menjamin kebahagiaan rumahtangga anda? :) Yela, husband mana yang taknak tengok wife dia slim kan? pastu masa jalan together with wife, husband boleh letak tangan dia kat pinggang kita sebab ade curve kan? sure la bangga je husband kita tu kan? :)
Say YES to pinggang yang ramping!


  • Membantu mengurangkan sakit pinggang, lenguh tulang belakang sebab lama sangat duduk kat kerusi tu dan melegakan sakit-sakit sendi.


  • Membantu menngurangkan sakit kepala and migraine yang teruk. Caranya senang je, bentangkan waist nipper ni pada bantal (make sure bahagian renda tu is on top of bantal ye), then you guys baring je macam biasa. InshaAllah migraine or sakit kepala tu boleh dikurangkan :)
I have migraine and it always attacks me before my period. Seriously sakit giler. But now since, I use the tips to reduce migraine using the waist nipper, Alhamdulillah it helps a lot to reduce the pain.



  • Membantu mengurangkan lenguh kaki akibat banyak berjalan or berdiri terlalu lama.  Caranya senang je, ambik waist nipper and balut pada bahagian yang sakit tu. InshaAllah sakit tu beransur hilang. Petua ni sesuai untuk yang ade masalah tergeliat kaki jugak.


  • Membantu mengurangkan demam panas dan penyakit "Bilirubin" aka Demam Kuning. Caranya senang je, balut baby kita dengan waist nipper premium beautiful ni and biarkan baby kita tido dengannya. InshaAllah she/he will be recovered.

Waist nipper Premium Beautiful comes with sizes. Hence body measurement is needed.

 

Premium Beautiful : Fungsi dan Keistimewaan Long Girdle

Salam semua,

Dalam post kali ni, Ain nak share each part of Premium Beautiful Corset. I'm sure everyone out there yang dah ade Premium Beautiful or still thinking of buying the Premium Beautiful nak sangat tahu about this "Magic Corset" kan ? :) Okay jom explore! 


So for this post, lets focus on the functions of Long Girdle Premium Beautiful :



Pandangan hadapan and belakang Premium Beautiful Long Girdle

Functions :
  • Bahagian hadapan long girdle premium beautiful"berbentuk rahim" berfungsi menyokong rahim selepas melahirkan anak. Pernah dengar tak istilah " rahim jatuh" ? Yes, fungsi long girdle ni memang membantu "mengangkat" rahim dan menyokong sepenuhnya bahagian rahim.
  • Membantu mencegah kanser rahim dari peringkat awal.
  • Technology FIR pada premium beautiful membantu untuk menstabilkan hormone wanita. To those yang ada masalah period tak teratur or masalah period yang banyak dan tak berhenti, anda boleh cuba long girdle nih.
  • Mengurangkan senggugut or "period pain"
Ada tak experience period pain sampai camni and korang terpaksa ambik MC sebab sakit giler?


  • Bahagian belakang long girdle premium beautiful berbentuk "heart shape" membantu mencantikkan dan menaikkan punggung. Means kalau you all dah beranak tiga orang pun, asset korang yang satu ni, cantiknya cam punggung anak dara! :)
  • Fungsi jaring pada bahagian tengah long girdle premium beautiful adalah untuk menarik keputihan yang berlebihan pada bahagian faraj wanita. Cecair putih dari bahagian faraj akan keluar dan melekat pada jaring ini dan long girdle premium beautiful akan menukarkan cecair likat ini kepada habuk (macam bedak).  Keputihan ni la yang menyebabkan masalah faraj berbau!
  • Technology FIR membantu melancarkan aliran darah dalam badan dan sekaligus mengurangkan pengumpulan toksin dalam badan.
  • Menguatkan otot pelviks. Membantu anda mencapai tahap seksual yang diinginkan bersama pasangan anda yang halal.
  • Mengurangkan kesan-kesan stretch mark, appendix operation and pembedahan selepas bersalin.
Scary and geli tak kalau kita ada this kind of stretch mark?


  • Mengecilkan peha.
  • Mengeluarkan angin yang berlebihan dalam badan. Healing crisis pada yang first time pakai long girdle Premium Beautiful akan selalu kentut! baguskan? :)

Korang nak tak dapat body camni? It is possible with long girdle premium beautiful ! :)





Nak tau harga PB berapa? Takut kene beli jika tanya? eehhhh...jangan risau Ain takde caj pape untuk sebarang pertanyaan. Terus je wasap Ain di 013-9264621.



FREE FITTING untuk blog reader Ain.

LOVES,
Ain Tahar